GENERELLE VILKÅR

Vi ønsker at du skal være 100% fornøyd med ditt kjøp og føle deg helt trygg når du handler på tirillm.no.
Her kan du lese om våre Kjøps- og Betalingsvilkår.
Salgsbetingelsene gjelder for salg av alle varer fra tirillm.no (tirillm.AS) nettbutikk til forbrukeren, og utgjør sammen med din bestilling det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Det bekreftes med en ordrebekreftelse.

PRISER
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) , inkludert merverdiavgift ,25%.Endres momsen, skatter eller andre avgifter, forbeholder vi oss retten til å endre våre priser tilsvarende. Vi tar forbehold om eventuelle feil som kan oppstå på grunn av teknisk svikt. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m.

BESTILLING
Din bestilling er bindende når bestillingen er registret på vår server( datamaskin).Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.

Når vi mottar din bestilling ,vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Vi anbefaler å lese nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøke om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss , som du kan akseptere eller takke nei til.

Det hender dessverre at vi kan være utsolgt for en vare selv om den kan stå tilgjengelig i nettbutikken. Ved utsolgt situasjoner vil du få melding om dette, eventuelt akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

BETALING
Alle kjøp hos tirillm.no følger Norsk kjøpslov.
Betingelsene gjelder for alle kjøp hos tirillm.no og du må være over 18 år for å handle i vår nettbutikk.

Vår nettbutikk bruker Bambora`s betalingsløsninger. Derfor er det trygt for deg å betale i vår nettbutikk. Vi tilbyr våre kunder betalingsalternativet Bambora Checkout hvor du kan velge å betale med Visa og Mastercard, Vipps eller faktura. Ønsker du å dele opp betalingen velger du ”delbetaling ” ,oppgir ditt personnummer og identifiserer deg med BankID – deretter er kjøpet klart. Bambora Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett.
Betaling skjer ved den valgte betalings i kassa. Betalingsmåten levert av Bambora og vi tilbyr kortbetaling, Vipps betaling og faktura/delbetaling. Trekk av kort gjøres når varen er sendt.
Bambora samarbeider med Collector Bank som tilbyr en trygg og enkel faktura –og delbetalingsløsning.
Ved valg av faktura er forfallstiden 14 dager. Faktura sendes til den e-postadressen du har oppgitt eller til din folkeregistrerte adresse avhengig av ditt valg av distribusjonsmåte på kjøpstidspunktet. Ved valg av faktura kan du velge å betale hele beløpet med en gang eller alternativt logge inn på bill.lindorf.no og søke om en delbetalingsavtale.

For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er bare tilgjengelig for privatpersoner.
En kredittsjekk gjennomføres i forbindelse med kjøpet. Kredittvurderingen utføres av Collector Bank, og informasjonen vil ikke bli lagret hos tirillm.no. Din personlige informasjon vil kun bli benyttet til å beslutte om kreditt skal gis eller ikke. Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso.
Spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling rettes til Collector Banks kundeservice; e-post bill@lowell.no eller telefon 23171156 .

REKLAMASJONSRETT
Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller feil. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via [post@tirillm.no] for videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.

ANGRERETT
Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Angreretten kan kun benyttes dersom varen kan returneres i originalemballasjen, og er i det vesentlige uforandret. Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men det må ikke brukes utover det. Når du benytter deg av angrerett betaler du selv returfrakten
Hvis du benytter din rett til å heve kjøp, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene.

Se også forbrukerrådet eller lov om fjernsalg.